Cari Lagu

Loading...

Euis

L: euis yeuh dangukeun heula
P: pihatur naon anu di seja
L: hayu urang kakawihan
Duet : kawih pangdugi ning ati
L: euis ke antosan heula
P: euleuh-euleuh saha eta
L: abdi sobat anu baheula
P: euleuh-euleuh saur saha
L: euis teuing kulucuna
P: idih-idih pari-pari basa
L: estu nu matak kayungyun
P: ah pameget eta mah biasa
L: aduh eyis aduh-aduh...
Reff:
P: ibu bapa ieu geura...euis
aya jajaka nu ngangken tresna sok ngararewa
L: aduh euis,aduh-aduh
P: aduh seueur gogoda...euis nu jangkung jalmina
kandel kumisna sesah hilapna
L: aduh aduh euis

0 comments:

Lirik Lagu Jawa

Lagu Sunda Pilihan

Wayang Golek

Doel Sumbang,Barakatak,Bungsu Bandung, Cianjuran,Darso,Dedi krisna,Detty Kurnia,Djajaka Soenda,Djajaka Soenda,Euis Komariah,Evie Tamala,Hetty Koes Endang,Itje Trisnawati,Kustian,Lagu Bodor,Lagu Sunda, Mang Koko,Nia Daniaty,Nining Meida,Oon B,Ria Fitria,Rika Rafika,Rya Fitria, Ohang,tembang sunda,Ujang Suryana,Wina,Yayan Jatnika,Yus Wiradiredja
Lirik lagu Sunda, Lagu Sunda, lirik sunda, tembang sunda, bobodoran, sisindiran, lirik tembang sunda, tembang sunda kenangan, lagu sunda kenangan, kumpulan lirik lagu sunda, download lagu sunda, bahasa sunda, sundanese lyric, koleksi lagu sunda, teks lagu sunda, teks lagu

  © Free Blogger Templates Spain by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP