Cari Lagu

Loading...

SESAH HILAPNA

Asa-asa urang the
Nembean tepang
Aya kereteg hate
Dugdug surser-ser
Sesah hilapna
Gening bet sungkan papisah
Duh….sesah hilapna

Kantenan urang the
Nembean tepang
Aya nu euntep
Gerents kadeudeuh
Sesah hilapna
Nyanding asih dina ati
Duh…..sungkan patebih

Ayeuna urang ngahiji
Geus jadi batur sa ati
Gumulung siang jeung wengi
Duh…bagja nyanding asih

Teu kaop teu tepang sa dinteun
Teu kawawa ku rasa kangen
Teu beunang di papalerkeun
Teu beunang di bebenjokeun

0 comments:

Lirik Lagu Jawa

Lagu Sunda Pilihan

Wayang Golek

Doel Sumbang,Barakatak,Bungsu Bandung, Cianjuran,Darso,Dedi krisna,Detty Kurnia,Djajaka Soenda,Djajaka Soenda,Euis Komariah,Evie Tamala,Hetty Koes Endang,Itje Trisnawati,Kustian,Lagu Bodor,Lagu Sunda, Mang Koko,Nia Daniaty,Nining Meida,Oon B,Ria Fitria,Rika Rafika,Rya Fitria, Ohang,tembang sunda,Ujang Suryana,Wina,Yayan Jatnika,Yus Wiradiredja
Lirik lagu Sunda, Lagu Sunda, lirik sunda, tembang sunda, bobodoran, sisindiran, lirik tembang sunda, tembang sunda kenangan, lagu sunda kenangan, kumpulan lirik lagu sunda, download lagu sunda, bahasa sunda, sundanese lyric, koleksi lagu sunda, teks lagu sunda, teks lagu

  © Free Blogger Templates Spain by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP