Cari Lagu

Loading...

Sesa Cinta

Masih aya sesa rasa cinta
Dina jero dada
Hese leungitna
Najan mindeng mopohokeunana...
mapalerkeunana
Tapi teu bisa

Sakapeung mah ngarasa kasiksa
Lamun datang sono ka manehna
Tapi dalah kudu dikumaha
Ngan saukur bisa ngusapan dada

Cinta urang duaan
Anu kungsi kasorang
Ukur tinggal impian
Lampah urang duaan
Anu kungsi kasorang
Ukur tinggal sawangan

Cinta nu kungsi aya
Ukur tinggal carita
Ukur tinggal sesana
Hese pisan leungitna
Hese pisan pohona
Masih keneh can bisa

Penyanyi : Rika Rafika, Rita Tila, Inonk

0 comments:

Lirik Lagu Jawa

Lagu Sunda Pilihan

Wayang Golek

Doel Sumbang,Barakatak,Bungsu Bandung, Cianjuran,Darso,Dedi krisna,Detty Kurnia,Djajaka Soenda,Djajaka Soenda,Euis Komariah,Evie Tamala,Hetty Koes Endang,Itje Trisnawati,Kustian,Lagu Bodor,Lagu Sunda, Mang Koko,Nia Daniaty,Nining Meida,Oon B,Ria Fitria,Rika Rafika,Rya Fitria, Ohang,tembang sunda,Ujang Suryana,Wina,Yayan Jatnika,Yus Wiradiredja
Lirik lagu Sunda, Lagu Sunda, lirik sunda, tembang sunda, bobodoran, sisindiran, lirik tembang sunda, tembang sunda kenangan, lagu sunda kenangan, kumpulan lirik lagu sunda, download lagu sunda, bahasa sunda, sundanese lyric, koleksi lagu sunda, teks lagu sunda, teks lagu

  © Free Blogger Templates Spain by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP