Cari Lagu

Loading...

MANUK DADALI

mesat ngapung luhur
jauh di awang-awang
memberkeun jangjangna
bangun taya karingrang

kukuna ranggaos
reujeung pamatukna ngeluk
ngapak mega bari hiber tarik nyuruwuk

saha anu bisa
nyusul kana tandangna
gandang jeung pertentang
taya bandingnana
dipika gimir dipika sieun kusasama
taya karempan kasieun
leber wawanena

Reff
manuk dadali
manuk panggagahna
perlambang sakti
indonesia jaya

manuk dadali
pangkakoncarana
resep ngahiji
ruku sakabehna

hirup sa uyunana tara pahiri,hiri
silih pikanyaah
teu inggis bela pati
manuk dadali
ngandung siloka sinatria
keur sakumna bangsa
di nagara indonesia

0 comments:

Lirik Lagu Jawa

Lagu Sunda Pilihan

Wayang Golek

Doel Sumbang,Barakatak,Bungsu Bandung, Cianjuran,Darso,Dedi krisna,Detty Kurnia,Djajaka Soenda,Djajaka Soenda,Euis Komariah,Evie Tamala,Hetty Koes Endang,Itje Trisnawati,Kustian,Lagu Bodor,Lagu Sunda, Mang Koko,Nia Daniaty,Nining Meida,Oon B,Ria Fitria,Rika Rafika,Rya Fitria, Ohang,tembang sunda,Ujang Suryana,Wina,Yayan Jatnika,Yus Wiradiredja
Lirik lagu Sunda, Lagu Sunda, lirik sunda, tembang sunda, bobodoran, sisindiran, lirik tembang sunda, tembang sunda kenangan, lagu sunda kenangan, kumpulan lirik lagu sunda, download lagu sunda, bahasa sunda, sundanese lyric, koleksi lagu sunda, teks lagu sunda, teks lagu

  © Free Blogger Templates Spain by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP