Cari Lagu

Loading...

Jurig

Neupangkeun nami abdi jurig
padamelan ngaheureuyan
dugikeun ka nyilakakeun
teu dikampung teu dikota
pokona dimana - mana

Neupangkeun nami abdi Jurig
rerencangan jalmi ageung
sobat alit konglomerat
sareng pajabat nu bangsat
nu sok nipu rakyat

Abdi reuseup bergaul sareng aranjeunna
teu seueur carios nu penting seueur artos
halal haram tara janten pasualan
nu penting makmur wareg beuteung wareug bujur

Neupangkeun nami abdi jurig
upami salira kabita
palay ngajago di dunya
kedah siga aranjeuna
halalkeun sagala cara
akherat mah kumaha jaga

0 comments:

Lirik Lagu Jawa

Lagu Sunda Pilihan

Wayang Golek

Doel Sumbang,Barakatak,Bungsu Bandung, Cianjuran,Darso,Dedi krisna,Detty Kurnia,Djajaka Soenda,Djajaka Soenda,Euis Komariah,Evie Tamala,Hetty Koes Endang,Itje Trisnawati,Kustian,Lagu Bodor,Lagu Sunda, Mang Koko,Nia Daniaty,Nining Meida,Oon B,Ria Fitria,Rika Rafika,Rya Fitria, Ohang,tembang sunda,Ujang Suryana,Wina,Yayan Jatnika,Yus Wiradiredja
Lirik lagu Sunda, Lagu Sunda, lirik sunda, tembang sunda, bobodoran, sisindiran, lirik tembang sunda, tembang sunda kenangan, lagu sunda kenangan, kumpulan lirik lagu sunda, download lagu sunda, bahasa sunda, sundanese lyric, koleksi lagu sunda, teks lagu sunda, teks lagu

  © Free Blogger Templates Spain by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP