Cari Lagu

Loading...

Talak Tilu

Talak Tilu
Bungsu Bandung

Mana nyeri nyeri nyeri teuing
Ceurik ati di tambelakan
Henteu benang ku disabaran
Aduh alah ieung
Tega teh teuing

Indit sore tulunyungna subuh
Abdi tunduh mukakeun tulak
Batin nyeuri ceurik sorangan
Aduh alah ieung
Tega teh teuing

Nyeri-nyeri moal benang di ubaran
Kajen tutumpuran paeh ge teu panasaran
Mempeng ngora keneh
Mempeng urang can batian
Pek geura serahkeun
Talak tilu sakalian

Henteu butuh lalaki curaling
Boga rasa asa ieu aing
Henteu robah teu eling-eling
Aduh alah ieung
tega teh teuing

0 comments:

Lirik Lagu Jawa

Lagu Sunda Pilihan

Wayang Golek

Doel Sumbang,Barakatak,Bungsu Bandung, Cianjuran,Darso,Dedi krisna,Detty Kurnia,Djajaka Soenda,Djajaka Soenda,Euis Komariah,Evie Tamala,Hetty Koes Endang,Itje Trisnawati,Kustian,Lagu Bodor,Lagu Sunda, Mang Koko,Nia Daniaty,Nining Meida,Oon B,Ria Fitria,Rika Rafika,Rya Fitria, Ohang,tembang sunda,Ujang Suryana,Wina,Yayan Jatnika,Yus Wiradiredja
Lirik lagu Sunda, Lagu Sunda, lirik sunda, tembang sunda, bobodoran, sisindiran, lirik tembang sunda, tembang sunda kenangan, lagu sunda kenangan, kumpulan lirik lagu sunda, download lagu sunda, bahasa sunda, sundanese lyric, koleksi lagu sunda, teks lagu sunda, teks lagu

  © Free Blogger Templates Spain by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP